miniADAPŤÁČEK pro 7. B

aneb NOVÝ ROK – NOVÉ JÁ.
Jsme v sedmičce a známe se již nějaký ten pátek, ááále…. Máme letos několik změn a dlouho jsme se neviděli ááá tak jsme se domluvili na společném dopoledni. Zvládneme to spolu? Jak se nám bude dařit? Opravdu se známe? …. A další a další otázky by nás mohly napadat. A tak jsme se dnes ráno sešli ve třídě, abychom zjistili nějaké odpovědi ????
Nejdíve jsme se pustili do vysvětlení a porozumění třídních pravidel – povedlo se nám je společně dotvořit a dohodnout. Pak jsme se vypravili do parku, kde nás u fontánky čekala naše paní školní psycholožka, která si pro nás připravila několik aktivit. Trénovali jsme poznávání se, komunikaci, spolupráci a dodržování dohodnutých pravidel. Něco se nám dařilo více, něco méně, ale všichni jsme se do všeho pustili s vervou a užili jsme si to. Dopoledne jsme uzavřeli báječnou „mafinkovou“ hrou s překvapením ????
Setkání jsme ukončili kroužkem dojmů a reflexí. Od fontánky v parku jsme se rozešli za krásného sluníčka a zítra máme volný den – no není to nádhera? Už se těšíme na společný pátek.
PS. Děkujeme školní psycholožce paní Lence Minářová a těšíme se na další společné chvilky ????