Škola v přírodě (2.B, 5.A, 5.B) 

V pondělí 29. května se třída druháčků a obě páté třídy vypravily na Horní Bečvu, kde na ně čekal týden plný zážitků a dobrodružství.

     Hned po příjezdu se děti ubytovaly a vyrazily ven, aby se rozdělily do jednotlivých týmů –„kolejí“, protože program, který na ně čekal nesl název HARRY POTTER. Losováním pak byly rozřazeny např. do kolejí Nebelvír, Havraspár, Mrzimor….

     Po celý týden pak jednotlivé „koleje“ plnily spoustu zábavných úkolů a sportovních aktivit a každý den začínal ranní rozcvičkou.

Za nádherného slunečného počasí si všichni soutěžící vyzkoušeli jízdu na koloběžkách, trénink s košťaty před famfrpálem, lanové aktivity.

     Nechyběla hra na čarodějnice, obry a trpaslíky, nerf aktivity, lukostřelba, kimova hra, souboj kouzel nebo výšlap s úkoly.

Ve čtvrtek pak proběhla finální hra o ohnivý pohár. I když vítěz mohl být jen jeden, všichni si fandili, starší žáci po celou dobu podporovali ty mladší a vyhlášení výsledků bylo provázeno dlouhým aplausem.

     Kromě programu se všichni účastníci každý den po večeři sešli před hotelem, kde mohli hrát míčové hry nebo jít na dětské hřiště, které se nacházelo poblíž přehrady.

     V pátek 2. června dopoledne nastalo loučení a balení. Po vystěhování pokojů část dětí zůstala před hotelem na hřišti a některé se vypravily na procházku kolem přehrady s výstupem na vyhlídku nad lomem.

     Po chutném obědě už nezbývalo než nastoupit do autobusu, zamávat a hurá domů. Každý si odvážel spoustu zážitků, někdo bude vzpomínat na úžasné snídaně v podobě švédských stolů, jiný zase na program a někdo na nové kamarády.

     Je toho spousta, na co vzpomínat. Tato škola v přírodě prostě neměla chybu.