Nedvědka na kole

Už je to pěkných pár let, co se žáci z Nedvědky vydali na cyklo výlet. Skoro by se zdálo, že této aktivitě je jednou pro vždy konec, ale kdepak. V učitelských řadách máme i pár cyklistických nadšenců, kteří se s vybranými žáky vydali na kolo do terénu na okraji Olomouce do části Slavonín. Počasí nám přálo, chvílemi snad i víc, než by bylo vhodné. Pitný režim byl ale pravidelně dodržován, takže s vysokými teplotami jsme si poradili. Samozřejmě se nám pár drobných pádů nevyhnulo, ale opravdu nic vážného. Náročné a příjemné dopoledne strávené na šotolinových cestách, cyklostezkách a v bikeparku jsme zakončili na Kaprodromu, kde jsme si dopřáli nějakou tu sladkou odměnu. Tento výlet se nám opravdu povedl.

Aby toho nebylo málo, žáci 8.C se v pondělí vydali na další cyklo výlet, tentokrát na Náklo přes Litovelské Pomoraví. Původní plán vyrazit až do Litovle nebyl uskutečněn, neboť sluníčko nám opravdu dalo zabrat. Nicméně, v rámci možností jsme dnešní dopoledne rovněž využili na maximum. Litovelské Pomoraví je opravdu nádherné

Vypadá to, že konec příštího školního roku taktéž nezůstane bez kol. Byla by to veliká škoda, byly to suprové výlety. Všichni zúčastnění jsou borci!!