Školní kolo recitační soutěže

Dne 13. listopadu se v odpoledních hodinách uskutečnilo jako každoročně školní kolo recitační soutěže. Soutěžící již netrpělivě přešlapovali před školou, než byli ve 14. 15 hod. vpuštěni dovnitř. V příjemném prostředí naší školní knihovny se setkali žáci šestých, sedmých a osmých ročníků, aby vzájemně poměřili své recitační schopnosti. Nemohla chybět ani milá porota, bez které by se tato soutěž neobešla.

Účinkující byli rozděleni do dvou kategorií. V první z nich soutěžili žáci šestých ročníků, do druhé kategorie patřili starší žáci sedmých a osmých tříd.

Žáci předvedli velmi pěkné a kvalitní výkony a porota se rázem ocitla v nelehké situaci, když nastal čas vyhlášení výsledků. Na stupně vítězů se nakonec probojovali žáci Adina a Adam ze třídy 6. B, na třetím místě skončila žákyně Ema ze třídy 6.A. V kategorii starších žáků se nejlépe umístila žákyně Lucie ze třídy 8. C, druhé místo zaujala žákyně Zuzana ze třídy 8. A a třetí místo obsadila Julie ze 7.A.

V závěru akce byly pro výherce připraveny pěkné diplomy a nemalou radost udělaly také drobné dárkové předměty.

Jsme rády, že se můžeme každý rok společně sejít v klidném a milém prostředí naší školy a touto formou se zlepšovat a rozvíjet v tom, co nás baví.